Litigii de munca

Daca aveti litigii de munca cu angajatorul sau fostul angajator. Avocatii nostri specializati va pot ...

Tagada paternitatii

Tagada paternităţii înseamnă negarea acesteia ( a paternităţii) pe cale judecătorească, urmărindu-se ...

Incredintare minor

O data cu pronuntarea divortului, instanta judecatoreasca va hotari, caruia dintre parinti vor fi i ...

Pensia de intretinere

O data cu cererea principala a divortului, se judeca si alte cereri accesorii, printre care si cea r ...

 

 

 

Litigii de munca

Demisia reprezinta incetarea contractului individual de munca din initiativa salariatului, cu respectarea unui termen de preaviz de 15 si respectiv 30 de zile, termen reglementat de codul muncii in vigioare. Exista si situatia in care salariatul poate demisiona fara preaviz.

Demisia fara preaviz se aplica in momentul in care angajatorul nu isi indeplineste toate obligatiile asumate prin contractul individual de munca. Spre exemplu,in contractul individual de munca se poate prevedea ca angajatul sa primeasca salariul in avans pe o anumita perioada. Daca angajatoul nu respecta aceasta prevedere, salariatul are posibilitatea sa paraseasca firma fara un preaviz.

Daca aveti litigii de munca cu angajatorul sau fostul angajator. Avocatii nostri specializati va pot asista atunci cand se efectueaza cercetarea disciplinara asupra dvs, iar daca ati fost concediat va putem ajuta sa contestati in instanta decizia nelegala de concediere, iar in urma procesului dvs veti fi reincadrat in munca si veti primidespagubiri pentru perioada in care ati fost concediat abuziv. Daca este necesar va putem formula si o actiune la Curtea Europeana a Drepturilor Omului daca instantle romanesti v-au incalcat in timpul procesului anumite drepturi.

Pentru asistenta litigii de munca nu ezitati sa ne contactati !

 

Alarme Viper

Multimedia Auto

Tapet 3D